Szolgáltatások

Formába öntjük elképzeléseit! Termékfejlesztéstől a sorozatgyártásig!


Termékfejlesztés

Az egyre bővülő piaci igények megkövetelik a folyamatos technikai és szellemi eszközök fejlődését. Mérnökeink a legbonyolultabb precíziós szerszámok kifejlesztésében is nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Szerszámkészítés

Képzett szerszámkészítő szakembereink a termékfejlesztésben összeállított koncepció alapján készítik el, a műszaki követelményeknek megfelelően, a magas minőségű, nagy pontossággal, valamint hosszú élettartammal rendelkező fröccsöntő szerszámokat, melyekkel fröccsöntő üzemünk jelentős mértékben autóipari, villamos ipari, és élelmiszeripari alkatrészeket állít elő.

Fröccsöntés

Üzemünkben 20 fröccsöntő gépünkön folyamatos termelés folyik. Záró erőt tekintve, 25-300 tonnáig tudunk műanyag alkatrészeket gyártani. A fröccsöntés folyamán Thermoplast (hőre lágyuló) és Duroplast (hőre keményedő) műanyagipari alapanyagokat egyaránt felhasználunk. A hőre lágyuló műanyagok felhasználásánál 1 (1K) illetve 2 komponensű (2K) alkatrészek gyártásához szükséges technológiával is rendelkezünk. Beszállítunk az autóipar, a villamos-ipar, az élelmiszeripar, és más különböző gazdasági területeken dolgozó kis-és középvállalkozásoknak valamint nagyvállalatnak. Az élelmiszeripari-csomagolóanyagok területén több nagy teljesítményű fröccsöntő gépünkön autómatizált IML-technológiát alkalmazunk.